Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت:  ۱۲ فرد مشکوک به بیماری کرونا که هفته پیش به قم سفر کرده بودند در بیمارستان های زیرپوشش این دانشگاه بستری شدند.

دکتر محمد هاشمی‌شهری افزود: هفت نفر از افراد مشکوک پس از انجام آزمایش های لازم و مبتلا نبودن به این ویروس از بیمارستان مرخص شدند و پنج نفر دیگر نیز پس از آزمایش کرونا و دریافت نتیجه در صورت مبتلا نبودن مرخص خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همزمان با بروز بیماری کرونا در کشور این دانشگاه تمام بیمارستان های خود را در آماده باش کامل قرار داد، گفت: بیمارستان بوعلی زاهدان به طور اختصاصی برای بستری شدن موارد مشکوک پیش بینی شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مردم استان توصیه کرد از استرس ، نگرانی و اضطراب در خصوص این بیماری پرهیز کنند که استرس و نگرانی موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود. 

وی رعایت بهداشت فردی را مهم ترین عامل پیشگیری دانست و تاکید کرد: هم استانی های عزیز حتی المقدور از تردد در مکان های عمومی و مسافرت های غیرضروری پرهیز کنند.

هاشمی‌شهری گفت: از هفته های پیش کنترل شبانه روزی در مرزها درحال انجام است و مراکز قرنطینه نیز در مرزهای رسمی  راه اندازی شده است.

هیچ مورد مثبت کرونا در شمال سیستان و بلوچستان مشاهده نشده است

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل نیز در گفت و گو با خبرنگارایرنا با بیان اینکه هیچ مورد مثبت از ابتلا به بیماری کروناویروس در سیستان مشاهده نشده است، گفت:  هم اینک چند فرد مشکوک در بیمارستان تنفسی زابل بستری هستند که تا آخر هفته نتایج آزمایشات آنان دریافت خواهد شد.

دکتر هادی میرزایی افزود: از آنجایی که باید حتی بیماران سرماخوردگی مورد آزمایش قرار گیرند این افراد تحت کنترل قرار گرفته اند.

وی بیان کرد: هم اینک بیمارستان تخصصی تنفسی زابل با امکانات و تجهیزات کامل با وجود به بهره برداری نرسیدن رسمی در حال پذیرش بیماران مشکوک به کرونا در شمال استان است.

دکتر میرزایی ادامه داد: همچنین چهار نفر از شهروندان سیستان که چندی پیش به قم سفر کرده بودند نیز از نظر بهداشتی تحت نظر قرار دارند هر چند که تاکنون موارد مشکوکی از علائم بیماری در آنان مشاهده نشده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی زابل بیان کرد: این دانشگاه علاوه بر آموزش همه گروه ها تدابیر بهداشتی را در مرز میلک با کشور افغانستان تشدید کرده است.

جنوب سیستان و بلوچستان تاکنون عاری از بیماری کرونا بوده است

 مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایرانشهر با بیان اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به ویروس کرونا در محدوده این دانشگاه ثبت نشده است، گفت: چهار بیمار مشکوک به این بیماری در محدوده این دانشگاه در بیمارستان بستری بودند که با منفی بودن نتیجه نمونه آزمایش  آنان درحال ترخیص از بیمارستان هستند.

 منوچهر پرنیان افزود: شهروندان عزیز بدون توجه به شایعات و جوسازی‌های غیرواقعی فضای مجازی، اخبار مربوط به کروناویروس را از سایت دانشگاه علوم پزشکی و رسانه های رسمی کشور پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه پیش بینی ها و اقدامات لازم به منظور مقابله و پیشگیری از بیماری کرونا از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر انجام شده است، گفت: در هر پنج بیمارستان موجود زیرپوشش این دانشگاه یک بخش ویژه برای موارد مشکوک بیماران احتمالی کرونا پیش بینی شده است.

استان سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی و پراکندگی، در حوزه بهداشت و درمان به سه منطقه تقسیم شده که شهرستان‌های شمالی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زابل، شهرستان‌های مرکزی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و شهرستان‌های جنوبی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر قرار دارند. 

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا استان سیستان و بلوچستان استرس بیمارستان حوزه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان انتخابات 98 بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی رییس دانشگاه علوم پزشکی سیستان و بلوچستان بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۶۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: البته در سال‌های قبل شماری افراد مبتلا به مالاریا در سبزوارشناسایی شده بودند که خوشبختانه با انجام مراحل تشخیص سریع بیماری و شروع درمان به موقع، از انتقال محلی آن جلوگیری شده بود.

دکتر سیدمجید غضنفری افزود: مالاریا از بیماری‌های منتقله است که توسط پشه آنوفل از انسان آلوده به افراد سالم منتقل می‌شود و این پشه در اکثر مناطقی که دارای آبگیر، برکه و یا رودخانه باشند، به وفور دیده می‌شود.

وی گفت: این بیماری می‌تواند در صورت ورود افراد بیمار از مناطق آلوده کشور به مناطق پاک و گزش پشه آنوفل، به صورت محلی انتقال پیدا کند که خطر اپیدمی بیماری را نیز به همراه دارد.

او افزود: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و جنوب کرمان از جمله مناطقی هستند که در آن بیماری مالاریا به صورت بومی وجود دارد و متاسفانه موارد فوق در سیستان و بلوچستان در حال افزایش است و افرادی که به عنوان مسافر و یا دلایل شغلی از جمله رانندگی، سربازی، خدمت نظامی و انتظامی و... به این مناطق رفت و آمد می‌کنند، در معرض خطر این بیماری قرار دارند.

دکتر غضنفری گفت: در صورت درمان نشدن به موقع بیماری، ضمن خطر مرگ و میر بالا، احتمال انتشار بیماری مالاریا از طریق گزش پشه آنوفل و انتقال آن به دیگران وجود دارد.

وی افزود: شهروندان در صورت مشاهده علایم تب و لرز شدید در خود، پس از سفر به مناطق آلوده، به پزشک و یا مراکز خدمات جامع سلامت، مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • دانشگاه علوم پزشکی سبزوار: بیماری مالاریا نداشته ایم
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • الگوهای غذایی با پیش آگهی سرطان پستان چه ارتباطی دارد؟
  • ۳٠ درصد قبولی در رشته‌های پزشکی و علوم پزشکی مربوط به زابل است
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • افتتاح نخستین پایگاه اورژانس بانوان در سیستان و بلوچستان
  • اورژانس بانوان پایگاهی جدید برای خدمت رسانی مضاعف به بانوان
  • بررسی راه‌های توسعه همکاری علوم پزشکی شیراز با دانشگاه پزشکی تاجیکستان